Sertifikovani seminar – Inovacija znanja u marketingu u turizmu, 26. Mart, 2014.

POZIV
za prijavljivanje na seminar "Inovacija znanja u marketingu u turizmu"

Klaster kreativnih industrija Vojvodine organizuje seminar pod nazivom “Inovacija znanja u marketingu u turizmu” – promocija turističkih i iskustvenih proizvoda i usluga u turizmu.

Seminar će se održati 26. Marta, 2014. s početkom u 10h u Kulturnom centru Novog Sada (Tribina mladih, II sprat), Katolička porta 5, u Novom Sadu.

Seminar je namenjen preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima iz turističkih i srodnih delatnosti kao i početnicima i studentima koji žele da rade i grade karijeru u industriji turizma. Seminar obuhvata teme primenjive u praksi za postizanje konkurentne prednosti na tržištu.

Predavači su dr Suzana Salai redovan professor Univerziteta u Novom Sadu u penziji, sa preko četiri decenijskog iskustva u obrazovanju i privredi, i razvijanju disciplina kojima je generacijama prenosila znanje i formirala stručnjake iz različitih segmenata marketinga, Jelena Petrović-Zvekić marketing menadžerka, stručnjak za upravljanje i razvoj brenda i Tatjana Kalezić, direktorka Klastera kreativnih industrija Vojvodine, savetnik i trener za razvoj preduzetništva, biznisa i inovacija.

Polaznicima seminara će biti uručeni sertifikati “Inovacija znanja u marketingu u turizmu” – promocija turističkih i iskustvenih proizvoda i usluga u turizmu.

NAPOMENA: Prijava za seminar je obavezna, na email: info @ kvik.rs, poslati: Naslov – Prijava za seminar, ime i prezime, naziv firme ili zanimanje, najkasnije do 24. Marta, 2014.

PROGRAM 
10:00 Registracija učesnika 
10:30 Savremene tendencije marketinga u turizmu, planiranje i razvoj u MSP, dr Suzana Salai 
12:00 Pauza
12:15 Vrste promocija i upotreba marketing alata i novih medija za postizanje prednosti na tržištu, Jelena Petrović-Zvekić
13:45 Pauza
14:15 Razvoj i uvođenje inovacija, iskustvena i kreativna ekonomija, Tatjana Kalezić
15:45 Dodela sertifikata

Dobrodošli!

Preuzmi tekst Pozivnice za seminar: "Inovacija znanja u marketingu u turizmu".

Inline image 2   Inline image 1   Inline image 3   Inline image 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.