Info dan o takmičenju Creative Business Cup 2014 u Hotelu Park u Novom Sadu

Creative Business Cup SERBIA 2014Prvi info dan o međunarodnom takmičenju Creative Business Cup 2014 održaće se 24. aprila 2014. u 15h u Novom Sadu u Amfiteatru Hotela Park.

Takmičenje za najbolji biznis plan iz kreativnih industrija organizuje se paralelno u preko 40 zemalja sveta a nacionalni pobednik plasira se na svetsko finale koje se održava u Kopenhagenu u Danskoj. 

KONKURS za Creative Business Cup SERBIA 2014 je otvoren do 30. maja 2014.

Svi koji žele da saznaju više o kriterijumima takmičenja, inovacijama, globalnom poslovanju, pisanju biznis koncepta i startup-u, kreativnom razmišljanju, primeni kreativnosti, tehnologije i znanja, formiranju uspešnih timova i drugim detaljima u vezi sa ovim međunarodnim takmičenjem mogu prisustvovati radionici.

Info dan se organizuje u okviru programa radionica Serbia Fashion Week-a sa posebnim osvrtom na inovacije i poslovne modele u oblasti modne i tekstilne industrije, s obzirom da se u poslednje dve godine biznis planovi u kategoriji ovih industrija plasiraju u najboljih 5 na svetskom takmičenju kreativnih preduzetnika u finalu u Kopenhagenu.

Serbia Fashion Week workshops and conferencePogledajte i raspored drugih radionica koje se organizuju u okviru Serbia Fashion Week-a od 22-26. aprila 2014. kao što su radionice o modnoj i life&style fotografiji – Dragana Vlašić, blogingu – Branislava Antović/Brana`s Divine World (22. april), iskustvu i putu razvoja kreativne preduzetnice, britanke Jane Rankin, (24. april), dekorativnoj kozmetici i nezi kose (23.april).

Posebno vas pozivamo da ne propustite predavanja Mr. Donalda Potarda, profesora modne izvsnosti i biznismena koji je preko 25 godina gradio imperiju Žan Pol Gotjea kao i mladog modnog kritičara, vlasnika Fashion One televizije i portala Fashion Insider, Mr. Marcellous L. Jones-a, koja će se održati 25. aprila u Master Centru u Privrednoj komori Vojvodine.

Ulaz na radionice je slobodan a prijavu možete poslati preko ONLINE REGISTRACIJE.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.