Kompanija YouNoodle podržava razvoj sturtupa i kreativnog preduzetništva u Srbiji

U jeku priprema međunarodnog takmičenja za najbolje poslovne ideje iz kreativnih industrija – Creative Business Cup u kojem učestvuje preko 40 zemalja sveta, Srbiju je zahvatila vremenska katastrofa izazvana poplavama nezapamćenih razmera. Kao i većina organizacija bili smo zatečeni jačinom vodene stihije pokrenute uticajem ciklona Tamara, koja je neumoljivo odnosila živote i rušila sve pred sobom. Skoro sve aktivnosti KVIK su bile obustavljene i učestvovali smo u danima nacionalne žalosti i pomoći ugroženima.

Tada smo dobili obaveštenje iz kompanije YouNoodle da su doneli odluku da omoguće besplatno korišćenje platforme za organizaciju takmičenja i predstavljanje preduzetnika iz kreativnih industrija iz Srbije, odnosno doniraju godišnji paket usluga u vrednosti od $1924. Naime, YouNoodle je online platforma za upravljanje startup takmičenjima koju koristi preko 400 organizatora iz celog sveta. Ova online platforma povezuje organizatore, takmičare, investitore i konsultante, olakšava žiriranje i komunikaciju između svih učesnika. Kompanija YouNoodle je postala posebno prepoznatljiva po projektu YN1KWOMAN u kojem se bira 1000 najboljih startup preduzeća koja su osnovale žene preduzetnice.

Povodom ovog gesta podrške za organizaciju SERBIA Creative Business Cup 2014, kompaniji YouNoodle smo uputili pismo zahvalnosti za podršku razvoju inovacija, preduzetništva i startupa u Srbiji i popularizaciju koncepta kreativnih industrija. 

Korisnički nalog nacionalnog takmičenja za Srbiju će uskoro biti otvoren na platformi YouNoodle i najboljih pet poslovnih planova iz kreativnih industrija koji će učestvovati na svetskom finalu Creative Business Cup će biti promovisani na ovoj međunarodnoj akceleratorskoj mreži.

Rok za slanje prijava za takmičenje je 23. jun, 2014. a dodatne informacije možete pratiti i preko Facebook stranice Creative Business Cup Serbia.

Thank You YouNoodle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.