Uključite se u Creative Business Cup i osnažite svoj biznis

Približava se međunarodno finale takmičenja kreativnih industrija Creative Business Cup 2014. i ove godine, investitori, članovi žirija i najbolji kreativni startup-i iz preko 50 zemalja dolaze u Kopenhagen 17-19. novembra, u okviru Global Entrepreneur Week.

"Tokom Globalne nedelje preduzetništva, održaće se preko 35.000 događaja u 140 zemalja. Među njima, izdvaja se pet događaja od vodećeg značaja za preduzetničku zajednicu, i Creative Business Cup je jedan od njih." Tom Ruhe, bivši predsednik za preduzetništvo Kaufmann fondacije, USA i i član CBC žiri.

Creative Business Cup (CBC) je godišnji svetski šampionat za kreativne preduzetnike i istaknut događaj Globalne nedelje preduzetništva. Počinje nacionalnim takmičenjima u kojim svaka zemlja bira najbolje kretivne startup-e. U novembru, ovi nacionalni pobednici se takmiče na međunarodnom finalu u Kopenhagenu u Danskoj, za titulu najboljeg kreativnoog preduzetnika na svetu (World`s Best Creative Entrepreneur). Pobednici iz Srbije imaće priliku da predstave svoje poslovne ideje i razviju globalne kontakte i mogućnosti.

Više od takmičenja

Creative Business Cup je puno više od takmičenja. To je globalna platforma za povezivanje, učenje i forum preduzetnika koji žele da razviju svoj posao, dobiju novi podsticaj, ideje, ponude i kontakte. Pored takmičenja biće organizovane radionice, predavanja, seminari i sesije za povezivanje svih zainteresovanih preduzetnika, organizacija, investitora i javnih institucija koji su dobrodošli da nam se pridruže na ovom događaju.

Vrhunac događaja biće u sredu, 19. novembra na Konferenciji kreativnog preduzetništva i dodeli nagrada. Međunarodni žiri u čijem su sastavu članovi iz kompanija kao što su Ikea, Lego, Goole, Microsoft, Entrepreneur Magazine i dr. proglasiće pobednika takmičenja i dobitnike drugih nagrada a NJ.K.V. Princ Federik Danski će uručiti nagrade. 

Pogledajte Program ovogodišnjeg Creative Business Cup takmičenja.

Svi zainteresovani da prisustvuju ovom događaju mogu kupiti karte za CBC2014.
Za organizaciju putovanja iz Srbije možete se obratiti na email adresu: [email protected]

Kreativne industrije su:
Dizajn, arhitektura, produkcija sadržaja i kompjuterskih igara, oglašavanje, knjige i izdavaštvo, muzika, film i video produkcija, umetnost i zanati, radio i televizija, zabavni parkovi, scenska i izvođačka umetnost, gastronomija i inudstrija zabave.

ORGANIZATORI, PARTNERI I DONATORI

Leave a Reply

Your email address will not be published.