Ted Zoller novi član žirija Creative Business Cup

Ted ZollerSjajnoj ekipi žirija Creative Business Cup pridružio se Ted Zoller @Ted_Zoller, stručni saradnik za razvoj preduzetništva u Ewing Marion Kauffman Foundation.

Približava se veliko finale međunarodnog takmičenja kreativnih industrija Creative Business Cup u Kopenhagenu gde nas očekuje trodnevni vatromet kreativnosti i poslovnih ideja. Takmičenje je organizovano u nekoliko nivoa edukacija i konsultacija kroz koje se takmičari pripremaju da unaprede svoje ideje. Uloga članova žirija nije samo da ocenjuje poslovne ideje, oni su i mentori, treneri i konsultanti koji pomažu kreativnim startup-ovima da svoje kreativne veštine pretoče u uspešan poslovni model.

Susret sa Ted Zollder-om će otvoriti nove mogućnosti i izazove za pobednike Creative Business Cup Serbia koji će im pomagati da se pripreme za finalno prezentovanje pred investitorima i žirijem i da unaprede svoj biznis model. 

Ted Zoller je i direktor Centra za studije preduzetništva i profesor strateškog planiranja i preduzetništva na Kenan-Flagler Business School na University of North Carolina. I sam je preduzetnik u Frank Hawkins Kenan Institute of Private Enterprise.

Ted predaje nove oblike udruživanja kapitala, poslovne modele, poslovni razvoj, globalno investiranje s fokusom na brzorastuća preduzeća.

Ted Zoller je osnivač Launching the Venture, programa koji je se bavi razvojem lansiranjem spin off kompanija sa UNC-Chapel Hill i jedan je od osnivača akceleratorskog programa tog univerziteta. Oblast njegovog istraživanja usmerena je na preduzetničke rezultate i uticaj društvenih mreža na preduzetničke grupe i biznis anđele gde sarađuje sa Blackstone Foundation na implemetaciji povezivanja.

Osnivač je i CommonWeal Ventures, preduzeća sa konsalting u oblasti glovalnog investitorstva i aktivni je biznis anđeo.

 

© photo: http://admissions.unc.edu/admissions-blog/2014/02/06/meet-a-professor-ted-zoller/
Piše @tanjakalezic

Leave a Reply

Your email address will not be published.