Nove kategorije takmičenja Creative Business Cup

Za oblast gastronomije i inetraktivnog sadržaja uspostavljaju se nove kategorije nagrada na takmičenju Creative Business Cup.

Za nešto više od dve nedelje očekuje nas najveće međunarodno takmičenje kreativnih industrija Creative Business Cup i tri fantastična dana druženja sa investitorima, upoznavanja kreativnih timova i lidera kreativnih industrija koji će se okupiti u Kopenhagenu. 

I ove godine, Njegovo kraljevsko visočanstvo Danski Princ Frederik uručiće nagrade najboljim preduzetnicima iz kreativnih industrija.

Nagradni fond od 50.000 dolara za najbolje poslovne koncepte iz kreativnih industrija se stalno uvećava kao i broj partnerskih organizacija koje podržavaju takmičenje kao što stu KLM, Deloitte i dr.

Ove godine, na takmičenju Creative Business Cup biće dodeljena nagrada za najboljeg preduzetnika za interaktivni sadržaj u oblasti softvera i igara u visini od 5.000 dolara. Investitori će u utorak 18. novembra, tokom radionice i prezentovanja poslovnih ideja odabrati najboljinteraktivni biznis plan i proglasiti pobednika u sredu 19.novembra na svečanoj dodeli nagrada.

Još jedna nova nagrada biće dodeljena u oblasti inovacija u gastronomiji. U saradnji sa Nordic Foodworks biće proglašeni nominovani takmičari koji će predstaviti svoje biznis koncepte žiriju iz Nordic Foodworks a pobednik će takođe biti proglašen na svečanoj dodeli nagrada kada će primiti nagradu od 5.000 dolara.

Delegacija iz Srbije će sa svojim najboljim takmičarima posetiti ambasadu Srbije u Kopenhagenu i razgovarati o mogućnostima saradnje u oblasti kreativnih industrija.

Pobednički biznis plan preduzetince Dragane Kojičić je iz oblasti zemljane arhitekture Earth&Crafts a drugoplasirani takmičar Viktor Vildović i njegov poslovni koncept Mguard odabran je među 20 najboljih poslovnih ideja koji će biti predstavljeni u okviru takmičenja NEXT STEP CITY.

Srećno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.