SERBIA START UP 2015

Saopštenje za javnost

„SERBIA START UP 2015″
TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU POSLOVNU IDEJU

Klaster kreativnih industrija Vojvodine oglašava poziv za prijave za Serbia Start Up 2015. Serbia Start Up je nacionalno takmičenje za razvoj kreativnog preduzetništva i startapa koje omogućava plasiranje najboljih ideja na svetsko tržište.

Na takmičenje mogu da se prijave svi građani, bez obzira na uzrast i profesiju i da ukoliko imaju inovativnu poslovnu ideju učestvuju u programu, tako što će se prijaviti na takmičenje u jednoj od tri kategorije:

  • Kreativne industrije
  • Poljoprivreda
  • Nauka

Pobednike nacionalnih takmičenja iz ovih kategorija očekuju vredne nagrade i plasiranje na globalni nivo, što podrazumeva promociju i susrete sa potencijalnim investitorima i partnerima.

Serbia Start Up je deo globalne mreže takmičenja Creative Business Cup, Future Agro Challenge i Hello Tomorrow i time predstavlja jedinstvenu platformu za razvoj preduzetničkih ideja kroz plasman najboljih nacionalnih projekata na globalni nivo takmičenja.

Ukoliko imate inovativnu ideju i želite da je razvijete u poslovni koncept, pozivamo Vas da se prijavite putem formulara na sajtu www.serbiastartup.rs. Prijave su otvorene do 5. jula, nakon čega sledi izbor polufinalista i javno predstavljanje odabranih ideja pred stručnim žirijem u Novom Sadu krajem jula 2015. godine.

Pobednicima u sve tri kategorije će tokom jeseni 2015. biti omogućeno učešće na svetskim takmičenjima u Grčkoj, Danskoj i Francuskoj. Više informacija o kriterijumima i načinu prijave dostupno je na sajtu www.serbiastartup.rs . Organizator i nosilac licence globalnih takmičenja je Klaster kreativnih industrija Vojvodine, u saradnji sa partnerima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.