Конкурс за “Креативни бизнис куп 2019 Србија”

Отворене су пријаве за такмичење “Креативни бизнис куп 2019 Србија” које ће се одржати у Новом Саду, 06. априла 2019. године

Победник такмичења у Србији пласираће се на светско финале које ће се одржати у Копенхагену.

На такмичење могу да се пријаве појединци и предузетници у категоријама креативних индустрија: оглашавање, архитектура, уметност и антиквитети, рукотворине и занати, дизајн, мода, филм, видео и фотографија, гастрономија, музика, издаваштво, радио и телевизија, компјутерске игре, електронско издаваштво, играчке, игре и забава, визуелне и сценске уметности и сродне индустрије: туризам, спорт, рекреација и забавни паркови.

Пријава за такмичење се шаље попуњавањем: ПРИЈАВА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ.

Детаљна упутства и правила такмичења можете прочитати у ВОДИЧУ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ (.пдф).

Рок за слање пријаве је 31. март 2019.

Креативни бизнис куп је јединствен догађај који помаже креативним особама које имају образовање, хоби или посао из креативних индустрија да изграде бизнис и каријеру која потиче од њихових вештина и талената.

Срећно свима и видимо се у Новом Саду на избору најбољег предузетника из креативних индустрија Србије, који ће наставити такмичење у Данској.

Инфо дан-радионица: Како написати добру пријаву за стартап такмичење, биће организован 26. марта у 18 сати у Салон у Радничкој 27 у Новом Саду.

Организатор такмичења је Кластер креативних индустрија Војводине и за сва питања можете се обратити преко електронске поште: kreativniklaster @ gmail.com